Besplatan prevoz za grad Beograd!

Važna pitanja koja postavljamo pri pranju i održavanju tepiha

Važna pitanja koja postavljamo pri pranju i održavanju tepiha

Važna pitanja koja postavljamo pri pranju i održavanju tepiha

ZAŠTO JE BITNO REDOVNO ODRŽAVATI TEPIHE?
Na tepisima može da se zaista nakupi mnogo toga, što svakako može da utiče na Vaše zdravlje ili na zdravlje Vaših ukućana. Zato je bitno redovno održavanje tepiha. Čak i kada Vaši tepisi i ne izgledaju prljavo, nikada ne možete znati šta se nalazi malo "dublje" i kako sve to utiče na zdravlje.

KAKO ODRŽAVATI TEPIHE?
Kako bi vaš tepih bio dugovečan, neophodno je da održavate redovno opšte stanje tepiha, tako što ćete redovno usisavati. Potrebno je redovno uklanjati prašinu i prljavštinu sa tepiha, jer se u njemu skupljaju mnoge bakterije ukoliko se prljavština ne čisti.

KAKVA SREDSTVA TREBA KORISTITI PRI PRANJU?
Vrlo je važno da se prilikom pranja tepiha koriste prirodna sredstva, koja su na prirodnoj bazi i ne izazivaju nikakve kontraindikacije kod osoba koje borave u prostoru. Treba izbegavati bilo kakve vrste jakih hemijskih sredstava, koje mogu sadržati negativne supstance i kako se ne bi te štetne supstance zadržale na tepisima i na taj način negativno uticale na Vaše zdravlje.

Ukoliko želite najbolji mogući rezultat, onda se obratite tepih servis Max-u! U našem tepih servisu dubinsko pranje tepiha vršimo pomoću profesionalnih mašina za dubinsko pranje, i pomoću najkvalitetnijih sredstava za pranje, kako bi na kraju Vaši tepisi bili bez fleka, mrlja i perfektno čisti.