Besplatan prevoz za grad Beograd!

Proces profesionalnog pranja tepiha

Proces profesionalnog pranja tepiha

Proces profesionalnog pranja tepiha

Samo usisavanje tepiha neće efikasno ukloniti sve nečistoće i prljavštine iz Vaših tepiha. Stoga je potrebno i redovno dubinsko pranje tepiha. Zakazivanjem usluga u našem tepih servisu, možete biti sigurni da će nakog pranja tepiha profesionalnim mašinama, Vaši tepisi biti bez ikakvih prljavština, nečistoća i ostalih bakterija i elergena.

Redovno dubinsko pranje tepiha je veoma važno, ne samo u poboljšanju izgleda tepiha, već i zbog eliminisanja svih bakterija, elergena i nečistoća koji se mogu javiti na Vašim tepisima. A uz to, osigurava se produženi vek trajanja tepiha.

Mi u "Max" tepih servisu veoma vodimo računa kako funkcioniše čitav proces pranja tepiha. Stoga je od ključnog značaja da pre pranja tepiha, tepisi prolaze kroz mašinu za trešenje gde se dubinski odstranjuje sva prašina i prljavština. Tek nakon toga, pristupamo procesu pranja tepiha. Ovo je najvažniji proces, gde se uz pomoć profesionalnih mašina i najkvalitetnijih sredstava, detaljno uklanjaju sve nečistoće i mrlje sa tepiha. Takođe uz pomoć profesionalnih mašina, tepisi prolaze kroz ispiranje i centrifugiranje. To pomaže da se ceo proces pranja i sušenja tepiha završi za što kraće vreme, kao i da se sačuva kvalitet svakog tepiha. Nakon toga, tepisi prolaze kroz poslednje tretmane - sušenje u komorama, usisavanje i četkanje.

Kada je završeno sa svim procesima profesionalnog pranja tepiha, tepihe pakujemo u streč folije koje štite tepihe od potencijalnog prljanja prilikom trensporta.

Uverite se u naš kvalitet i zakažite uslugu profesionalnog pranja tepiha u našem servisu.

Profesionalno pranje tepiha