Besplatan prevoz za grad Beograd!

Prednosti profesionalnog dubinskog pranja tepiha

Proces profesionalnog pranja tepiha

Prednosti profesionalnog dubinskog pranja tepiha

Tepih je verovatno najkorišćenija stvar u celoj kući, zato zahteva stalno i često održavanje. Trebalo bi da redovno usisavate i čistite svoje tepihe i podove kako biste sprečili skupljanje prljavštine, ostataka, bakterija i još mnogo toga.

Ali ponekad usisavanje nije dovoljno za tepihe. Da bi vaši tepisi bili potpuno čisti, potrebno je da se Vaš tepih profesionalno dubinski očisti. To je zato što dubinsko čišćenje pere vlakna tepiha i otklanja prljavštinu i bakterije koje se nalaze duboko u unutrašnjosti, a istovremeno pomaže u uklanjanju mrlja.

Koliko često treba da čistite tepih, zavisi od toga koliko je prometa u toj prostoriji. Preporučuje se najmanje dva puta godišnje, ali ako imate kućne ljubimce, malu decu koja puze ili imate pušača u kući, trebalo bi da perete svoj tepih svaka tri meseca.

Ukoliko želite najbolji mogući rezultat, onda se obratite tepih servis Max-u! U našem tepih servisu dubinsko pranje tepiha vršimo pomoću profesionalnih mašina za dubinsko pranje, i pomoću najkvalitetnijih sredstava za pranje, kako bi na kraju Vaši tepisi bili bez fleka, mrlja i perfektno čisti.

Uverite se u naš kvalitet i zakažite uslugu profesionalnog dubinskog pranja tepiha u našem servisu na broj telefona 011 299 12 60 ili 066 87 77 755.