Besplatan prevoz za grad Beograd!

Dubinsko pranje nameštaja profesionalnim mašinama

Dubinsko pranje nameštaja profesionalnim mašinama

Dubinsko pranje nameštaja profesionalnim mašinama

Pranje Vašeg nameštaja od mebla i kože vršimo profesionalnim ekstracionim mašinama i specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo terensku službu sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja.

Kompletan nameštaj koji se koristi u Vašem domu, firmi i poslovnim prostorijama od stolice, fotelje, dvoseda, troseda, dušeka, ugaonih garnitura i ostalo čistimo sa specijalnim mašinama za dubinsko pranje.

Zašto je dubinsko pranje nameštaja veoma važno?


Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Nameštaj je veoma pogodno tlo za mnogobrojne štetočine koje mi i ne vidimo golim okom, a koji nam mogu napraviti ozbiljne probleme.

Koliko često treba dubinski prati nameštaj?


Presvlake treba prati jednom ili dva puta godišnje, u zavisnosti od upotrebe. Komadi nameštaja koji se ne koriste tako često mogu se ređe čistiti dubinskim putem. Lakše je istovremeno duboko očistiti sav tapacirani nameštaj. Ako imate kućne ljubimce ili malu decu, preporučuje se pranje na svakih četiri do šest meseci.

Pogledajte naše tehnike rada i zakažite dubinsko pranje nameštaja u Max servisu na broj telefona
011 299 12 60 ili 066 87 77 755.